Η ιστορία μας

Ο Neil Tombs και η Charlotte Gornall ίδρυσαν τη Neon Kactus το 2018. Εργαζόμενοι στη βιομηχανία τροφίμων και ποτών πάνω από 20 χρόνια και βιώνοντας από πρώτο χέρι τις περιβαλλοντικές επιπτώσεις του πλαστικού μιας χρήσης, ήξεραν ότι έπρεπε να δημιουργήσουν μια θετική αλλαγή.

Συνδυάζοντας δύο από τα μεγάλα τους πάθη, την αγάπη τους για τον πλανήτη και τον υπέροχο καφέ, ξεκίνησαν αυτό το ταξίδι. Αφού δοκίμασαν αρκετά επαναχρησιμοποιήσιμα φλιτζάνια καφέ, συνειδητοποίησαν ότι η λύση ήταν να σχεδιάσουν και να φτιάξουν τα δικά τους. Η σκέψη ήταν να δημιουργήσουν ένα φλιτζάνι που αντικατόπτριζε την εμπειρία του καφέ χωρίς συμβιβασμούς στη γεύση.

Γνώριζαν ότι θα ήταν σημαντικό να δημιουργήσουν ένα επαναχρησιμοποούμενο προϊόν που θα συνδυάζει στυλ, σχεδιασμό και απόδοση ώστε να ενθαρρύνει τους άλλους να μην χρησιμοποιούν πια το αναλώσιμο.

Το αποτέλεσμα ήταν το γυάλινο φλιτζάνι καφέ Neon Kactus. Ένα μοντέρνο και κομψό προϊόν που έχει σχεδιαστεί για να αντικατοπτρίζει την ευκολία και την ευχαρίστηση του ποτού στο καφέ και να εξαλείψει την ανάγκη για ποτήρια μιας χρήσης.

Η αποστολή μας

Η αποστολή μας είναι απλή…να δημιουργήσουμε ένα καλύτερο αύριο!

Στοχεύουμε να το κάνουμε δημιουργώντας επαναχρησιμοποιήσιμα προϊόντα για έναν εν κινήσει τρόπο ζωής με απαράμιλλο στυλ και απόδοση που θα μειώσει την ανάγκη για παραγωγή πλαστικών.

Σήμερα τα προϊόντα Neon Kactus χρησιμοποιούνται από χιλιάδες ανθρώπους σε περισσότερες από 30 χώρες σε όλο τον κόσμο, μειώνοντας εκατομμύρια προϊόντα μιας χρήσης από χώρους υγειονομικής ταφής κάθε χρόνο.

Κινούμενοι πρός την αποστολή μας στοχεύουμε να συνεχίσουμε να εμπνέουμε τους άλλους να δημιουργήσουν ένα καλύτερο αύριο αναπτύσσοντας περισσότερα προϊόντα που θα επιταχύνουν την καθημερινή χρήση των επαναχρησιμοποιήσιμων.

Climate Neutral

Εάν οι εταιρείες αναλάβουν την ευθύνη για τα προϊόντα τους και το αποτύπωμα άνθρακα, ο πλανήτης θα είναι ενα πολύ καλύτερο μέρος. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο ο Neon Kactus συνεργάστηκε με μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς Offset Earth  ώστε να αντισταθμίσουμε πλήρως το αποτύπωμα άνθρακα και να υποστηρίξουμε ένα θετικό κλίμα για το περιβάλλον στις εταιρείες.

Ένα δέντρο φυτεύεται

Τα δέντρα καθαρίζουν τον αέρα μας, δημιουργούν βιότοπους βιοποικιλότητας και εμπλουτίζουν την ευημερία μας εξουδετερώνοντας τον άνθρακα στην ατμόσφαιρα. Για κάθε Neon Kactus που αγοράζεται στο website μας  φυτεύουμε ένα δέντρο για να βοηθήσουμε στην αναδάσωση του πλανήτη μας και να δημιουργήσουμε ένα καλύτερο αύριο!

Κατασκευάστηκε για να διαρκέσει

Τα προϊόντα Neon Kactus έχουν σχεδιαστεί για να διαρκούν. Επιλέγουμε προσεκτικά όλα τα υλικά των προϊόντων μας και χρησιμοποιούμε μόνο την υψηλότερη ποιότητα, ώστε τα προϊόντα σας να μπορούν να χρησιμοποιηθούν ξανά και ξανά.

Γυαλί

Επιλέξαμε να χρησιμοποιούμε φυσητό γυαλί γιατί είναι ελαφρύ, κατασκευασμένο από φυσικά άφθονα υλικά και 100% χωρίς πλαστικό. Το φυσητό γυαλί είναι ένας από τους πιο βιώσιμους και ηθικούς τρόπους παραγωγής γυάλινων σκευών.

Το γυαλί είναι πολύ λιγότερο διαπερατό από τα πλαστικά, πράγμα που σημαίνει ότι το χειροποίητο γυαλί μας δεν θα απορροφήσει υπολειμματικές γεύσεις, οσμές ή μικρόβια στο ποτό σας με αποτέλεσμα την πιο αγνή εμπειρία κατανάλωσης.

Σιλικόνη

Χρησιμοποιούμε σιλικόνη επειδή έχει εξαιρετικές αντιολισθητικές και ανθεκτικές στη θερμότητα ιδιότητες. Όλη η σιλικόνη μας είναι ποιότητας ποιότητας τροφίμων και χωρίς BPA.

Η σιλικόνη δεν μπορεί να ανακυκλωθεί στην οικιακή ανακύκλωση, ωστόσο μπορεί να ανακυκλωθεί εύκολα όταν υπάρχουν εγκαταστάσεις.

Ανοξείδωτο ατσάλι

Επιλέξαμε να χρησιμοποιούμε ανοξείδωτο χάλυβα λόγω της ανθεκτικότητάς του, της μακροζωίας επαναχρησιμοποίησης και επειδή είναι 100% ανακυκλώσιμο.

Χρησιμοποιούμε τον βαθμό 18/8 που είναι ο συνηθέστερος ανοξείδωτος χάλυβας που χρησιμοποιείται για την προετοιμασία και το φαγητό. Ο ανοξείδωτος χάλυβας 18/8 είναι γνωστός για τις αντιβακτηριακές και υγιεινές ιδιότητές του, πράγμα που σημαίνει ότι δεν χρειάζεται εσωτερική επένδυση και είναι εύκολο να καθαριστεί χωρίς μεταλλική επίγευση.

Εγγραφείτε για απενεργοποίηση 10%