Συνεργάτες

Το Less Plastic είναι μια φιλανθρωπική οργάνωση του Ηνωμένου Βασιλείου που ιδρύθηκε το 2015 για την ευαισθητοποίηση σχετικά με τα ζητήματα που προκαλούνται από το πλαστικό των ωκεανών και για την παροχή εύχρηστων λύσεων για τη σημαντική μείωση της ποσότητας πλαστικού στη ζωή μας.

Το less plastic προσφέρει έμπνευση, εργαλεία και στρατηγικές που επιτρέπουν σε άτομα, επιχειρήσεις, σχολεία και οργανισμούς όλων των μεγεθών να χρησιμοποιούν λιγότερο πλαστικό.

https://lessplastic.co.uk

Για κάθε προϊόν που αγοράζετε στο διαδίκτυο, ο Neon Kactus δωρίζει ένα μέρος των κερδών στο Less Plastic.

Less Plastic

Climate Neutral

Εάν οι εταιρείες αναλάβουν την ευθύνη για τα προϊόντα τους και το αποτύπωμα άνθρακα, ο πλανήτης θα είναι ενα πολύ καλύτερο μέρος. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο ο Neon Kactus συνεργάστηκε με μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς Offset Earth  ώστε να αντισταθμίσουμε πλήρως το αποτύπωμα άνθρακα και να υποστηρίξουμε ένα θετικό κλίμα για το περιβάλλον στις εταιρείες.

Ένα δέντρο φυτεύεται

Τα δέντρα καθαρίζουν τον αέρα μας, δημιουργούν βιότοπους βιοποικιλότητας και εμπλουτίζουν την ευημερία μας εξουδετερώνοντας τον άνθρακα στην ατμόσφαιρα. Για κάθε Neon Kactus που αγοράζεται στο website μας  φυτεύουμε ένα δέντρο για να βοηθήσουμε στην αναδάσωση του πλανήτη μας και να δημιουργήσουμε ένα καλύτερο αύριο!

Less Plastic

Εγγραφείτε για απενεργοποίηση 10%